joi, 18 februarie 2016

Horoscop Aprilie 2016 Gemeni

Sunteti curajosi si hotarati in luna aprilie. Veti fi nevoiti sa coordonati chestiunile moarale acasa, la munca sau in viata sociala. Veti avea un surplus de energie si veti fi capabili sa lucrati perioade lugi de timp fara a fi obosisti sau epuizati.

Veti fi un adevarat leader in aprilie, chiar daca nu este un rol pe care ti-l asumi de obicei. Poti avea succes in rolul de leader daca ii incurajezi mai mult pe cei din jur decat daca faci pe seful, si asta iti aduce respect.E foarte probabil ca veti incepe drumul de a va ating obiectivele in aprilie, dar mai mult pentru distractie decat pentru aspectul competitiv - sunteti entuziasti, nu extrem de competitivi acum.

Este mai degraba o luna norocoasa, cand lucrurile vor tinde sa mearga de la sine si cand puteti fi mai productivi decat de obicei. Chiar si rutina de zi cu zi va fi mai usor de gestionat. Deoarece te simti mai increzator in aprilie, foloseste timpul pentru a aaborda problemele de care in mod normal te indepartai. Asuma-ti riscul de a aplica la noi job-uri sau noi pozitii, de a intra in competitii acum. Nu iti sugerez sa initiezi schimbari majore acum, dar acum este un timp grozav sa testezi apele cu o atitudine de genul nu am nimic de pierdut, nimic de castigat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu