marți, 3 mai 2016

Horoscop Berbec Mai 2016



În luna mai, gândiți-vă despre modurile în care se poate aduce mai mulți bani în, și dețin cu privire la mai mult din banii pe care deja și câștiga. Pe măsură ce începe, veți avea patru corpuri cerești, în a doua casa a veniturilor obținute, astfel încât există o mulțime de energie pozitiva acolo pentru a vă ajuta. Ai luna nouă din 6 în Taur 17 grade, insotita de Soare, Venus, Mercur si, de asemenea, în Taur. Din acest grup, luna noua si Venus va avea un rol dominant pentru a juca. Benefic Venus nu numai regulile de dragoste și de distracție, dar are legături puternice cu bani prea, iar plasarea ei aici mă face să mă simt că pot face mai mulți bani, astfel încât primul pas ar fi sa ceri o marire de salariu.
Aveți nevoie de o lună nouă, în a doua casă pentru a obține unul - și în această lună, 6 mai, tu-l va avea! Ai doar o lună nouă pe an, în a doua casă a veniturilor obținute, astfel încât să profite pe deplin. Acest lucru ar fi, de asemenea, un moment ideal pentru a negocia un salariu nou pentru un loc de muncă ai fost deja în interviuri pentru. Ia-ti timp - Mercur este retrograd pana la 22 mai, și aș prefera să nu vă luați un loc de muncă dacă puteți evita acest lucru până atunci.
Aceasta este o lună nouă foarte favorabil - Jupiter in Fecioara va fi într-un unghi perfect pentru a ajuta la sectorul de muncă, iar Neptun va ajuta prea la biban lui în casa ta unsprezecea de prietenie și de grupuri, acoperind ambele grupuri sociale și cele profesionale - fie ar putea fi un mare ajutor pentru tine acum. Sau, un prieten vă poate recomanda pentru o nouă poziție, sau vă arată cum să ceară în mod eficient o marire de salariu. Toată lumea beneficiază de un consiliu de sondare acum și apoi, și un prieten poate fi cel de a te ajuta cel mai mult acum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu