vineri, 11 septembrie 2015

Horoscop Scorpion 2016

Jupiter este în casa a 11-a sextil aduce o viață socială activă, pune accent pe prietenii și relaționare.
Saturn este în casa a 2-a aduce cu sine responabilizarea asupra banilor și a surselor de venit provenite din munca proprie, dar încurajează și dezvoltarea talentelor și aptitiudinilor personale, încurajează să faceți acele schimbări pe plan de carieră pe care vi le doreați de mult, renunțând la o muncă care mu vă caracterizează pentru a vă ocupa de ceea ce vă place, de acele lucruri pentru care aveți talent nativ.
Uranus este în casa a 6-a și aduce provocări la locul de muncă și în sfra sănătății, ar trebui să faceți controlae periodice, să fiți atenți la bolile cronice, să nu iscați conflicte la locul de muncă.
Neptun este în casa a 5-a trigon încurajează creativitatea așă că veți fi plini de idei pozitive pentru a vă îmbunătății situația financiară și veți avea o relație sufletetească cu persoana iubită bazată pe spiritualitate.
Pluto este este în casa a 3-a sextil aduce opoirtunități în ceea ce privește călătoriile, comunicarea , relațiile parterneriale de amiciție sau de la locul de muncă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu