marți, 8 septembrie 2015

Horoscope 2016 Balanta

Comparativ cu 2015, 2016 este ca te vei întoarce acasă în cele din urmă, după o călătorie lungă. Lucrurile se așează strategic în favoarea ta, iar relațiile cu ceilalți sunt îmbunătățite în mod semnificativ. Ai energia în beneficiul stele, iar acest lucru vă ajută să efectueze lucrurile pe care le-ați dorit pentru o lungă perioadă de timp. Dacă ați fi dorit independența financiară sau să se mute într-o altă casă doar cu partenerul tau, acest lucru devine posibil posibil.

Pe de altă parte, Uranus a pregătit pentru tine o serie de surprize si va influenta casa a 11-a Fortune. Aspectul social va fi pus în centrul atenției în 2016 și veți găsi te lucrând alături sau implicându-se în activități diverse / organizații / întâlniri cu persoane care împărtășesc diferite interese și hobby-uri.

Sentimental 2016 este o perioadă bună pentru marea majoritate a soldurilor. Relația cu persoana iubita este înfloritoare și se confruntă cu o etapă de armonie și de afecțiune. Iubitoare persoană te-ar surprinde cu gesturi mici, care vor arăta sentimentele. Arata-i apreciezi ce fac eu pentru tine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu