duminică, 13 septembrie 2015

Horoscop Vărsător 2016

În anul 2016 cu Jupiter în casa a 8-a veți fi capabil să obținețti profituri mari din investiții bine plasate. În anul care urmează veți demara o afacere și aceasta în timp va deveni profitabilă, veți acumula bani din surse de venit neconvenționale și dacă deja aveți o afacere o veți extinde.
Cu Saturn în casa a 11-a în sextil vă veți restrânge cercul de prieteni păstrând doar acele relații care sunt cu adevărat benefice, veți renunța la prietenii cu care nu mai aveați nimic în comun, veți cunoaște oameni noi, veți intra în alte relații cu alți oameni. În noile relații veți căuta oameni serioși, sinceri, pe care să vă puteți baza și care să vă ofere ajutorul atunci când aveți nevoie.
Cu Uranus în casa a 3-a în sextil veți socializa, veți comunica eficeint, veți călătorii și veți cunoaște oameni noi
Cu Neptun în casa a 2-a în anul 2016 va trebui să învățați să aveți grijă de bani, să cumpărați doar acele lucruri de care aveți cu adevărat nevoie, să strângeți bani nu doar să îi cheltuiți. va trebui să nu vă lăsați pradă tentației de îmbogățire rapidă și să învățațti că trebuie să munciți pentru a câștiga bani
Cu Pluto în casa a 12-a va trebui să aveți grijă la dușmanii ascunși și la bolile cronice. Veți fi atrași de religie, de partea spirituală, veți uita de partea materială pentru a vă concetra pe interiorul dumneavostră, veți trece printr-un proces de maturizare emoțională.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu