sâmbătă, 12 septembrie 2015

Horoscope Sagetator 2016

Este așteaptata o perioadă de fericire, cu bani și o bună reputație în rândul colegilor de la locul de muncă. Există posibilitatea de a lucra într-o țară străină, mai ales dacă lucrați în domeniul medical, legal sau mass-media. În 2016, devin din ce în ce mai exigente.


Sosirea lui Saturn in Sagetator va fi, fără îndoială, cel mai important eveniment din 2016 pentru cele sprijinite sub acest semn. De asemenea, numit "The Great răul" Saturn poate aduce de-a lungul o mulțime de pesimism, lipsa de încredere, inhibiții, scaderea rezistentei la efort, limitarea libertății, boli, obstacole, întârzieri mari în realizarea oricărui rege de obiective. Așa că cei trei ani care Saturn este de gând să-și petreacă în Sagetator (din decembrie 2015 până la decembrie 2017) ar putea fi caracterizată prin frustrări și restricții.

Dar chiar și așa, Saturn este, de asemenea, o parte foarte valoroasă și constructivă este asociată cu înțelepciune, fiabilitate, perfecționismul, durabilitate, prudență și răbdare. Dupa ce Saturn pe partea ta, poți construi lucruri solide, se poate ajunge la un grad mai mare de maturitate și înțelepciune, veți obține pentru a înțelege mai bine nevoile pe care le au și pot proiecta gânduri pozitive, care vor ancora o viață mai bună. Din fericire, în 2016, Saturn si Uranus va sprijini până în august, Jupiter si sprijin vor tinde să se manifeste calitățile mai intense. În ceea ce privește viața, 2016 va fi un an bun pentru tine: Jupiter - Saturn - Uranus triunghi va face invincibil în luptă de a atinge obiectivele stabilite deja.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu