duminică, 6 septembrie 2015

Horosope Taur 2016

Cu Jupiter pe partea ta, ai toate șansele ca 2016 va fi un an norocos pentru tine și binecuvântat. Până în prezent, lucrurile nu au mers chiar în direcția pe care le-ați dorit, aici în 2016 este anul în care vă va lua revanșa pentru toate întârzierile și momentele în care nu par ca lucrurile să vrea să "lege".
Deși posibilitatea unui loc de muncă bun / afaceri pentru un nou contract / un nou parteneriat de războaie de țesut începând cu 2015 până în 2016, veți vedea rezultate concrete și financiare pe care le va bucura. Foarte probabil aveți de gând și a începe o familie, dar comunicarea și cooperarea cu partenerul este esențială în acest sens. Asigurați-vă că nu luați decizii care nu sunt plăcute iubit. Înainte de a face acest lucru, asigurați-vă că doriți ambele la fel. Să evitați discuțiile inutile și răni sentimentele celuilalt.

Din punct de vedere social, 2016 va fi un an fericit și activ pentru Taur, pentru care acest lucru a contat enorm în ultimii ani. Întâlnești mulți oameni speciali care atât legile prieteni ale minții, și prieteni de suflet. Cei care s-au casatorit o singura data, au sansa de a reconstrui viața sa și să înceapă o viață nouă cu cineva te iubesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu